Rychlá půjčka na účet

Rychlá půjčka na účet ⏩ Zjistěte, která společností Vám opravdu půjčí ✅ Stačí jedna žádost ⏱️ Výsledek do 2 minut 👇 Získejte tu nejvýhodnější

Stačí 1 žádost a víte, kde vám opravdu půjčí
1 000 Kč
20 000 Kč
+
-

Srovnání jednotlivých půjček

Chcete si radši ověřit konkrétní půjčku? Využijte srovnání níže. Ale s naším vyhledávačem nahoře ušetříte čas a zjistíte všechny Vaše možnosti!

Výše půjčky 2 500 - 80 000 Kč
Splátka 1 - 100 měsíců
RPSN 299.98 %
Více informací
úrok
od 10.9 %
Výše půjčky 1 000 - 30 000 Kč
Splátka 0.1 - 1 měsíců
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 1 000 - 20 000 Kč
Splátka 1 - 10 měsíců
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 1 000 - 60 000 Kč
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 10 000 - 150 000 Kč
Splátka 12 - 48 měsíců
RPSN 27.37 %
Více informací
úrok
od 24.44 %
Výše půjčky 10 000 - 250 000 Kč
RPSN 10.34 %
Více informací
úrok
od 9.88 %
Výše půjčky 10 000 - 100 000 Kč
Splátka 12 - 48 měsíců
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 1 000 - 30 000 Kč
Splátka 1 - 1 měsíců
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 50 000 - 300 000 Kč
Splátka 12 - 48 měsíců
RPSN 19.64 %
Více informací
úrok
od 18 %
Výše půjčky 10 000 - 170 000 Kč
Splátka 6 - 48 měsíců
RPSN 22.39 %
Více informací
úrok
od 13.59 %
Výše půjčky 20 000 - 1 000 000 Kč
Splátka 12 - 108 měsíců
RPSN 3.99 %
Více informací
úrok
od 3.99 %
Výše půjčky 1 000 - 20 000 Kč
Splátka 0.05 - 1 měsíců
RPSN 2969 %
Více informací
úrok
od 0 %
Výše půjčky 10 000 - 150 000 Kč
Splátka 3 - 48 měsíců
RPSN 32.67 %
Více informací
úrok
od 28.61 %
Výše půjčky 10 000 - 250 000 Kč
RPSN 31.73 %
Více informací
úrok
od 9.88 %
Výše půjčky 1 000 - 25 000 Kč
Splátka 1 - 1 měsíců
Více informací
úrok
od 30 %
Obsah ⬇️

Rychlá půjčka na účet a vše o ní【duben 2024】

Půjčka na účet není jen jedna. Jde o nejpestřejší kategorii bankovních a nebankovních půjček, v níž si můžete vybrat částky od několika stovek korun až po několik stovek tisíc se splatností od několika týdnů až po 12 let. I přes velkou šíři nabídky se dá v půjčkách online na účet snadno zorientovat a rychle si vybrat půjčku, která vám sedne. Ukážeme vám, jak si půjčku vybrat bezpečně a správně.

Co je rychlá půjčka na účet? 🤔

Jako půjčku ihned na účet avizují banky i nebankovní společnosti spotřebitelský úvěr, který dokáží schválit a následně zaslat na váš bankovní účet během jediného pracovního dne. U nižších částek (max. v desítkách tisíc korun) se můžete spolehnout na schválení a výplatu peněz během několika minut, dokonce i o víkendy a svátky. Takové úvěry inzerují jejich poskytovatelé jako “půjčky online ihned na účet nonstop

Co znamená na účet?

Tato půjčka se nevyplácí v hotovosti na ruku, ale vždy se zasílá na bankovní účet. Navíc musí být účet veden na jméno žadatele o půjčku. Někteří poskytovatelé tolerují i účet, k němuž máte jako žadatel disponentské právo.

Kdo rychlou půjčku na účet poskytuje?

Tento úvěr vám může nabídnout jak banka, tak i licencovaná nebankovní společnost. Bankovní a nebankovní půjčka ihned na účet tvoří základ nabídky na trhu s půjčkami. Na půjčkovém trhu narazíte samozřejmě také na online půjčky ihned na účet od společností bez licence ČNB. Ty vám však nenabídnou spotřebitelský úvěr, ale jen úvěr podnikatelský nebo peněžitou zápůjčku bez ochrany spotřebitele.

V čem spočívá rozdíl? V ochraně spotřebitele, která je ze zákona vysoká jak u bank. tak i u licencovaných společností. U poskytovatelů bez licence to však neplatí. U podnikatelských půjček totiž platí jiná pravidla.

Pro koho je rychlá půjčka na účet vhodná? 🙋

Rychlá půjčka na účet si najde svého zákazníka v každé skupině spotřebitelů. Je natolik flexibilní, že ji využijí jak lidé, kteří jen potřebují vystačit s penězi do výplaty, tak i lidé plánující větší nákup třeba automobilu, spotřebiče či jiného vybavení do domácnosti nebo na rekonstrukci v bytě.

Výhody rychlé půjčky na účet

✅ široká nabídka částek i doby splatnosti
✅ možnost nastavit splátky dle svých potřeb
✅ okamžité platby umožňují, že po schválení doputuje půjčka ihned na bankovní účet
✅ značná konkurence mezi poskytovateli snižuje cenu půjček
✅ bez omezení účelu
✅ bez prokazování příjmů podepsaných zaměstnavatelem

Nevýhody rychlé půjčky na účet

❌ nutnost mít vlastní bankovní účet
❌ vyšší úrok a RPSN u nebankovních půjček
❌ některé půjčky mohou být spojeny s vysokými sankcemi
❌ velmi široká nabídka, a tím i komplikovanější výběr
❌ v případě exekuce se půjčka online ihned na účet nedá využít

Jak získat rychlou půjčku na účet ✅

Aby byla půjčka na účet ihned vaše, stačí podniknout jediný krok – v online srovnání vyplnit jednoduchou žádost a odeslat ji a to i bez předchozího výběru půjčky. Online srovnávač osloví více poskytovatelů najednou, a vy si pak vyberete z nabídek, které už budou šité vám na míru.

Kde získat rychlou půjčku na účet

Vzhledem k nepřebernému počtu poskytovatelů i půjček v kategorii “rychlá půjčka online ihned na účet” pro vás bude nejlepším místem online srovnávač. Rychle si v něm uděláte představu o aktuální nabídce a navíc si nebudete muset poskytovatele ověřovat. Online srovnání pracuje pouze s poskytovateli vlastnící licencí ČNB.

Na co dávat pozor u rychlé půjčky na účet

Především zvažte, za půjčku opravdu potřebujete a jestli budete mít na její splácení vždy dostatek financí. Pozorně se zaměřte na:

  • cenu úvěru (RPSN)
  • celkový přeplatek
  • poplatky za předčasné splacení
  • sankce z prodlení
  • možnost odložit splátku nebo měnit její výši v průběhu splácení

Společnosti bez licence ČNB často vyžadují zástavu majetku (auto, dům). Takové úvěry obcházejte obrovským obloukem, neboť jejich cílem není pomoci vám, ale mít z vás rychlý a velký zisk.

Co bude potřeba doložit?

Přesný výčet vyžadovaných dokladů si zobrazíte u vybrané půjčky. Počítejte s tím, že všichni poskytovatelé budou k posouzení vaší žádosti potřebovat vaše osobní doklady a výpisy z bankovního účtu, na který budete chtít půjčku čerpat. O ostatních potřebných dokumentech vás informují poskytovatelé po schválení žádosti.

Často kladené otázky 🔥

❓ Kde si půjčit peníze ihned?

Půjčky ihned dokážou poskytnout banky i nebankovní společnosti.

❓ Kde si půjčit 5 000?

Částku 5 000 Kč vám nabídne většina nebankovních společností, ale i některé banky

❓ Jak získat ihned peníze na účet?

Stačí vyplnit a odeslat online formulář ze srovnávače půjček. Následná reakce poskytovatelů bude promptní, takže peníze budete moci mít na účtu do několika minut za podmínky, že vaše banka umí okamžité platby.

❓ Kdy obdržím peníze ze sjednané půjčky?

V rozmezí od několika minut až po následující pracovní den. V závislosti na tom, zda vaše banka podporuje okamžité platby.

❓ Kolik si mohu půjčit?

Rychlá půjčka na účet je rozsáhlou kategorií. Půjčit si zde můžete od několika set korun, přes desítky tisíc až po zhruba sto tisíc korun.

❓Jak se liší úroková sazba a RPSN?

Úroková sazba je odměnou za vypůjčené peníze a poplatky cenou za konkrétní službu, která půjčení peněz doprovází (např. správa účtu). RPSN zahrnuje všechny náklady spojené s půjčkou, tedy úrok i všechny poplatky.

❓K čemu slouží ověřovací poplatek 1 koruna?

Před odesláním půjčky na účet se někteří poskytovatelé tímto způsobem ujišťují, že jste v žádosti vyplnili správné číslo bankovního účtu, respektive že jste vlastníkem a uživatelem účtu vedeného u české banky.

❓Nemám na splátku. Lze prodloužit dobu splatnosti?

Obvykle ano. Týká se to ale jen krátkodobých půjček na 30 dní, kdy lze splatnost prodloužit opakovaně o stejnou dobu. Děje se tak za různě vysoký poplatek.

❓Co se stane, když měsíční splátku zaplatím se zpožděním?

Jednotliví poskytovatelé prodlení se splácením řeší různě. Někteří tolerují několik dní, jiní si účtují sankci hned od prvního dne. Podmínky najdete ve smlouvě o půjčce v části týkající se sankcí.

❓Je první půjčka ZDARMA?

Některé nebankovní společnosti první půjčku nabízí ZDARMA. Tato nabídka platí vždy jen jednou a pouze pro nové zákazníky.